Nadin Motor: al 85 jaar specialist in precisiewerk en motormechanica Op 21 april jl. vierde het Luikse Agoria-lidbedrijf Nadin Motor, een van de meest doorgewinterde specialisten van ons land op het gebied van precisiemechanica, zijn 85ste verjaardag. Sinds 1931 al staat de onderneming bekend om...

Nadin Motor: al 85 jaar specialist in precisiewerk en motormechanica

Op 21 april jl. vierde het Luikse Agoria-lidbedrijf Nadin Motor, een van de meest doorgewinterde specialisten van ons land op het gebied van precisiemechanica, zijn 85ste verjaardag.

Sinds 1931 al staat de onderneming bekend om haar enorme knowhow in voornamelijk twee domeinen: de revisie van alle types van motoren en de herstelling, het rectificeren en uitbalanceren van o.a. cardanassen, cilinderkoppen, nokkenassen en krukassen. Die knowhow stelt ze ten dienste van zowel particuliere als professionele klanten uit o.a. de industrie, de wereld van transport of de burgerlijke bouwkunde.

Nadin Motor voert zowel preventieve interventies uit in het kader van onderhoudscontracten als curatieve interventies in geval van pannes. Met haar uitgebreide machinepark en de hulp van een eigen studiebureau kunnen de technici van de onderneming ook onderdelen namaken en alle andere precisiewerken uitvoeren. Stéphane Delmoitiez van Nadin Motor: “Wij willen onze klanten steeds een totaaloplossing aanbieden en hen als een ‘single point of contact’ ontzorgen van alle mechanische problemen.”

Retour aux news