• Balancering en herstelling van alle type cardanassen

Wenst U een herstelling van uw cardanas uitgevoerd zoals het hoort en aangepast aan uw machine of voertuig (vrachtwagen, bus, landbouw machine, bouwkundige machines, boten, of elk ander transportmiddel)?

Nadin motor is ook uitgerust met alle nodige machines die alle precisiewerken kunnen uitvoeren op cardanassen van elk formaat.

Verkoop - Renovatie – Herstelling – Balancering – Uitlijning – Aanpassing – Transformatie

Dankzij de grote know-how en ervaring van onze technici en het gebruik van kwaliteitsonderdelen van erkende leveranciers, kunnen wij een uitgebreide garantie geven op onze renovatie en aanpassingen van cardanassen en overbrengingsassen.

Het gebruik van de cardanas beperkt zich niet tot auto’s: hij wordt overal gebruikt als overbrenging van vermogen tussen de motor en de aandrijfwielen. Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Herstelling van cardanassen in de transportsector: Herstelling van cardanassen van wagen, balancering van cardanassen van bussen, revisie van cardanassen van vrachtwagens... tot en met de cardanas van locomotieven.
Herstelling van cardanassen gebruikt in landbouw machines: Daar we gelegen zijn in een regio waar de landbouw sector zeer actief is, zijn onze technici ook gespecialiseerd in de herstelling van cardanassen van tractormotoren, revisie van cardanassen van strooimachines, maaidorsers, ...
Herstelling van cardanassen van boten: Onze technici verplaatsen zich ook in diverse havens in België voor herstelling van cardanassen van boten voor het binnenvaart, revisie van cardanassen van boten voor het pleziervaart, balancering van cardanassen van cruiseschepen, ...
Bewerking en aanpassing van cardanassen in machines gebruikt in de civiele techniek: Nadin Motor is ook gespecialiseerd in de herstelling van cardanassen van machines gebruikt in groeves, revisie van transmissieassen met cardanoverbrenging van bouw- en grondverzetmachines en laad- en losmachines. Wij herstellen cardanassen van kranen, balancering van cardanassen van laadmachines, aanpassing van cardanassen van pletmachines, renovatie van cardanassen van schepmachines.
Aanpassing en bewerking van cardanassen van industriële machines: onze technici beschikken ook over een grote kennis van renovatie van de grootste cardanassen van industrie machines, zoals de herstelling van breekmachines.

En als uw cardanas helemaal defect is, kunnen wij U een nieuwe stuk leveren van alle herkende merken voor de beste prijs.

Net als voor de herstelling van motoren en herstelling van cilinderkoppen, is onze technische expertise gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring in de aanpassing, renovatie en herstelling van cardanassen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte te vragen voor de renovatie van uw cardanas.

Cardanassen Tongeren

Cardanassen Brussels

Cardanassen Maastricht Netherlands